Ugala teater. Foto Heigo Teder

Ugala teatris alustab vestlussari “Kuidas edasi?”

Ugala teatri kammersaalis toimub 23. veebruaril algusega kell 17.30 esimene kohtumine vestlussarjast “Kuidas edasi?”. Esimene kohtumine kannab alapealkirja “(Au)kartus elu ees” ning sarja esimesteks külalisteks on haridus- ja keskkonnapsühholoog Grete Arro ja Eesti Rohelise Liikumise projektijuht Karola Kivilo. Vestlusõhtute moderaatoriks on Viljandi Gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe.

Ugala teatris alustab vestlussari “Kuidas edasi?”
Ugala teatris alustab vestlussari “Kuidas edasi?”

Järgmine kohtumine toimub juba 9. märtsil, siis arutlevad lavastuse teemadel Tartu Ülikooli kliimafüüsika kaasprofessor Velle Toll ja Kliimaministeeriumi asekantsler Kristi Klaas. Vestlused on kuulajatele ja kaasa mõtlejatele tasuta.
 
Vestlussari tõukub lavastuse “Kahe laine vahel” teemadest. Lavastus räägib kahe inimese armastusloost, mille taustaks on kliimamuutused ja neist tingitud ärevus tuleviku ees. Mis juhtub, kui omavahel põrkuvad apokalüptiline tulevikunägemus ja elurõõmus olevikutaju? Kuidas minna edasi koos teadmisega, et homne päev ei saa enam olla parem kui kõik eelnevad? Mis seisus on meie planeet ja keda peaks see huvitama? Kuidas rääkida olulistest probleemidest hirmu külvamata? Mida teeb meiega kartus ja kuidas hoida usku saabuvasse? Neil teemadel ja muul põneval peatub ka uus vestlussari.