Viljandimaa metsikud maitsed jõuavad taldrikule

4.-14. novembrini toimub kuues Lõuna-Eesti maakonnas maitsete nädal pealkirjaga “Metsast taldrikule”, mis viitab sellele, et sündmuse raames pakutavate erimenüüde keskmes on metsasaadused.

Lõuna-Eesti maitsete nädala fookuses on metsasaadused. Foto: Silver Tõnisson

Tänavu osaleb Lõuna-Eesti maitsete nädalal viis Viljandimaa söögikohta. Tõeliselt äge Raudnaela Kõrts pakub toekaid kõhutäisi Viljandi-Pärnu maantee ääres Raudna külas.

Omanäoline ja autentne kõrts pakub maitsete nädala erimenüüd nädala sees ettetellimisel ja nädalavahetusel kogu päeva.

Viljandi linnast on taas osalemas möödunud aasta menukaim restoran Ormisson oma hõrkude maitsetega. Suur hea meel on tutvustada aga kolme uut tegijat.

Restoran Schloss kutsub inimesi vastavatud Viljandi mõisahoonesse, kus on avatud maitseka ja ajastutruu interjööriga butiikhotell.

Varem korduvalt ühepäevakohvikuna üles astunud KoduKOHVIK Tallinna ja Tartu tänava nurgal on alustanud igapäevast tegevust ja kutsub häid maitseid ja trendikat atmosfääri hindavaid inimesi.

Viljandi vanalinna veerel alustas sel suvel tegevust restoran Villa Maria, mis on Lõuna-Eesti esimene 100% vegan restoran. Et sügis on metsaandide poolest eriti rikas aeg, võib ka nende erimenüüst leida hõrke üllatusi.

Proovi järgi kõik Viljandimaa metsikud maitsed!

Rohkem infot: https://visitsouthestonia.com/metsasttaldrikule/