koduKOHVIK. Fotograaf Kristjan Kivistik.

“Metsast taldrikule” toob novembris Lõuna-Eestisse metsikud toiduelamused

Novembri esimeses pooles toimub juba kolmandat korda Lõuna-Eesti maitsete nädal “Metsast taldrikule”. 3. – 13. novembrini saab poolesajas söögikohas nautida põnevaid kahekäigulisi erimenüüsid, mille toitudesse on oskuslikult sobitatud eestimaised sügisesed metsaannid.

Meeldejäävad maitseelamused ootavad külalisi 54 kohvikus ja restoranis Tartumaal, sh Tartu linnas, Jõgevamaal, Põlvamaal, Viljandimaal, Võrumaal ja Valgamaal. Kõikide osalejate ja menüüdega saab tutvuda kodulehel www.visitsouthestonia.com/metsasttaldrikule. Erimenüü hind jääb vahemikku 21 – 24 eurot ning sisaldab kaht käiku ning peakoka tervitust.

koduKOHVIK. Fotograaf Kristjan Kivistik.
koduKOHVIK. Fotograaf Kristjan Kivistik.

„Maitsete nädala on külastajad kahel eelneval aastal väga hästi vastu võtnud. Tänavu ootame tagasi nii meie püsikliente kui ka uusi külastajaid, kes tahavad tutvuda Lõuna-Eesti põnevate paikadega ja nautida häid maitseelamusi,“ rääkis Visit Tartu turunduse valdkonna juht Annika Ojasaar.

Lõuna-Eesti maitsete nädalat korraldavad Tartu linn, Lõuna-Eesti turismiklaster, SA Tartumaa Turism, Tartu Ärinõuandla, Jõgevamaa Koostöökoda, Jõgevamaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Põlvamaa Arenduskeskus, SA Valgamaa Arenguagentuur, Võrumaa Arenduskeskus ja Viljandimaa Arenduskeskus.

Kampaania “Metsast taldrikule” eesmärgiks on aidata kaasa piirkonna toidukultuuri arengule, tõsta esile väärtuslikku kohalikku toorainet, suurendada toidukohtade külastatavust ning toetada piirkonna väiketootjaid.

Tutvu sündmusega Facebookis.