Ugala kevadpidu tuleb taas

Laupäeval, 28. mail lõpetab Ugala teater armastuse ja kirega oma 102. hooaja, et veel enne, kui algab teatrisuvi lavastusega “Kolm musketäri”, tõmmata suure kevadpeoga sisehooajale joon alla. Anname üle publikupreemiad Kuldõun (hääletus on avatud 24. maini), tähistame legendaarse ansambli Kukerpillid 50. juubelit, tantsime õhtu hommikuks; naudime nii kodurestode kui ka Ugala teatrikohviku hõrgutisi üle terve maja ja meie avaral miljöövaatega rõduterrassil.

Kevadpeo programm:

20.15 Avame uksed. Külalisi tervitavad teatrijuht Garmen Tabor ja loominguline juht Tanel Jonas
20.30 Avatervitus lavalt ja ansambel The Crosslegs
21.30 Publikupreemia “Kuldõun” üleandmine suures saalis. Lavastaja Andres Noormets
22.15 Ansambel Kukerpillid
23.45 DJ Raitman ja Robin (ehk näitlejad Rait Õunapuu ja Karl Robert Saaremäe)
02.00 Peo lõpp

Pileti hind on 25 eurot ja kohtade arv on piiratud.

Pileti Ugala teatri kevadpeole saab osta siit.

Õhtu peaesineja on armastatud Kukerpillid

Kukerpillid on ainulaadsed ja sel kevadel tähistavad nad oma 50. tegutsemisaastat – võimas! Mitte ükski teine bänd Eestis pole nii pikalt järjepidevalt esinenud. Kukerpillid on ja see väärib tähistamist! Nad on legendaarsed ja pikemat tutvustamist ei vajagi. Meil on lihtsalt siiras rõõm neid kohtada just Ugala kevadpeol.

Peaesinejat soojendab THE CROSSLEGS

Ansambli The Crosslegs solist ja kitarrist on peatselt lavakunstikooli lõpetav näitleja Alden Kirss, kes Ugala suvelavastuses “Kolm musketäri” astub üles Aramisena. The Crosslegs on iiri mõjutustega modernset folkrokki viljelev kollektiiv. Tartu sõpruskonnast välja kasvanud bänd on ammutanud inspiratsiooni traditsioonilisest iiri muusikast ja uuema aja muusikutelt, sealhulgas Johnny Flynnilt, Shakey Gravesilt jpt.
Omanäoliste meloodiate ja rütmide kooskõlast sünnib kooslus, mille siirus kiirgub publikule ja kutsub neid kaasa mõtlema noorusest ja inimeseks olemisest.

KULDÕUN 2022 ehk PUBLIKUPREEMIATE ÜLEANDMINE

Kevadpeol kuulutame traditsiooniliselt välja ka oma publikuhääletuse võitjad ehk publikupreemiate laureaadid – parimaks hääletatud lavastuse, naisnäitleja ja meesnäitleja. Seekordse kuldõunte üleandmise lavastab Andres Noormets.

ŠARMIKAD DJ-d RAITMAN JA ROBIN

Ühelt armastusega tehtud peolt ei saa puududa ka šarmikad DJ-d! Vastu ööd kütavad kirgi veelgi kuumemaks näitlejad ja nõutud DJ-d Rait Õunapuu ja Karl Robert Saaremäe.

TEATRIKOHVIK JA KODURESTOD

Et peol kõht tühjaks ei läheks ja klaasid kihisevaid mulle täis saaks, hoolitsevad publiku soovide eest Ugala teatrikohvik ja pop-up baar ning kodurestod – Tanel Ingi ja Roodeviku talu sõbrad kodubaariga “Supp ja sakumm” ning Viljandi Vaadimees Siim Saarsen. Baarid ja kohvikud on avatud üle maja ning loomulikult ka meie avaral miljöövaatega rõduterrassil.