Tudengiduo korraldajad Fellinis

Tudengiduo õhtud tulevad taas kohvikusse Fellin

Viljandi kultuuriakadeemia kultuurikorralduse ja muusika õppekava tudengid ühendasid jõud ja toovad oktoobris ning novembris kohvikusse Fellin Tudengiduo kontserdid.

Tudengiduo korraldajad Fellinis
Tudengiduo korraldajad Fellinis

Tudengiduo kontserdid on hea koht, kus hubases keskkonnas saavad kokku Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusika tudengid, pakkudes publikule vahetuid emotsioone ja muusikat.

Sügisel on oodata Tudengiduo kontserte viiel korral. Esimene neist toimub 4. oktoobril kell 20.00, kus esinevad Katrina Merily Reimand ja Ott-Mait Põldsepp.

Viimati toimusid Tudengiduo kontserdid 2016 aastal, millest kasvasid välja mitmed muusikalised koosseisud, kes tegutsevad tänaseni. Näiteks sai sealt oma tõukejõu viiuli- ja häälekõlasid ühendav duo Leik. 

“Tudengiduo mõte hakkas idanema juba suvel, kui sõpradega omakeskis sai arutatud kunagiste Tudengiduo kontsertide üle. See, missuguse säraga sellest räägiti pani mind kohe mõttele, et miks mitte jälle kontsertide sarjaga alustada. Mul on heameel, et Fellin oli mõttega päri ja ka kool oli valmis omalt poolt aitama,” räägib Tudengiduo üks korraldajatest Lisann Raid.

“TÜVKA muusikutega suheldes leidsime, et tegelikkuses pole Viljandis tudengitel peale Mulksu jämmide ja MADE kontsertide eriti kohti, kus oma õpingute tulemusi praktiseerida. Tänu Tudengiduo kontsertidele saame Viljandi linna rahvale tutvustada täna veel vähe tuntuid, kuid tulevikus kõigile teada Kultuuriakadeemia muusikuid. ” lisab teine korraldaja Laura Rulli.

Mis oleks veel parem koht Tudengiduo kontsertideks kui äsja Bib Gourmandi ehk “väga hea ja taskukohase” kategoorias Michelini tunnustuse saanud kohvik Fellin.